Locaties

Door de COVID-crisis zijn voorlopig alle workshops, demonstraties en exposities nog virtueel, maar zodra het weer veilig kan, zullen de Japan Fans Utrecht weer “live” bij elkaar komen. We zijn blij en trots dat we daarvoor twee toplocaties mogen gebruiken!

Oudegracht (binnenlocatie)

Aan de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht, vind je niet alleen Neverneverland (de winkel waar de Japanse spelletjes gespeeld worden), maar ook een ruime werfkelder, voor workshops, demonstraties en exposities. De eerste expositie zal gaan over de vriendschap & inspiratie tussen Nederlandse en Japanse kunstenaars en daarop zal werk te zien zijn van onder andere LANKA, Hannah en Martine. Natuurlijk mét Japanse hapjes en drankjes!

De locatie aan de Oudegracht.

Middengaarde (binnen- en buitenlocatie)

Met een kwartiertje fietsen vanaf het centrum van Utrecht ben je op het prachtige, ruime terrein van De Middengaarde. Dit is onze plek voor activiteiten die wat meer ruimte vragen, zoals bijvoorbeeld budo-trainingen, -workshops en -demonstraties. Pal naast de mooie velden wordt er momenteel hard gebouwd aan een heuse dojo.

De locatie op de Middengaarde.
De dojo in aanbouw.

Excursies

De meeste activiteiten zullen plaatsvinden op deze twee vaste locaties, maar we gaan ook op excursies. Zodra er excursies gepland staan, worden deze aangekondigd op deze website en in de Facebook-groep.