Japan Fans Gratis Downloads

Op deze pagina vind je Japan Fans gratis downloads. Hieronder staan vier – speciaal ontworpen – op Japanse kalligrafie gebaseerde alfabetten, die als font te gebruiken zijn op je eigen pc (bijvoorbeeld in Word). Hiermee kun je gemakkelijk en snel ontwerpen maken voor je eigen Japan-gerelateerde projecten!  。^‿^。

Ze zijn gratis te downloaden, voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Veel plezier ermee en laat het ons weten als je ze ergens voor gebruikt hebt!

JAPAN FANS 1 – SHODO

Dit lettertype is gebaseerd op de shodo kalligrafietechniek. Je kunt het downloaden als TrueType en als OpenType.

JAPAN FANS 2 – ENSO CIRCLE

Het tweede lettertype is gebaseerd op de enso cirkel. Ook dit kun je downloaden als TrueType en als OpenType.


JAPAN FANS 3 – SUMI-E

Japan Fans Font 3 Sumi-e, Downloadable Fonts inspired by Japan, Japanese Arts & Culture from the Centre of Utrecht

Het derde gratis te downloaden font van Japan Fans is gebaseerd op sumi-e technieken. Download het als een TrueType file.


JAPAN FANS 4 – WILD BRUSH

Japan Fans brings you Japanese Arts & Culture from the Centre of Utrecht, amongst others in the form of downloadable fonts inspired by Japan.

Het vierde font was geïnspireerd op de wilde kwaststreken die we geoefend hebben tijdens onze shodo-workshops en de creatieve meetups. Ook dit kun je downloaden als TrueType file.


In ons eigen Japanese Cultural Centre in Utrecht nodigen we jullie graag uit om nog meer “Japanse” alfabetten te ontwerpen! Tot die tijd hopen we dat je plezier zult hebben aan het werken met deze vier Japan Fans gratis downloads. Laat je het ons weten als je ze ergens voor gebruikt?