Gratis Japanse les in Utrecht

Gratis Japanse les in Utrecht, Japan Fans, Japanese Arts & Culture from the Centre of Utrecht, Japans Cultureel Centrum Utrecht.
Foto door Dhafin Kumarajati

Gratis Japanse les in Utrecht

Nederlands oefenen en/of Japans leren? Dat kan gratis via Japan Fans.

Elke vrijdagmiddag ontmoeten we elkaar op de 1e verdieping van bibliotheek Leidsche Rijn.

De Japanse lessen worden verzorgd door Yuko Kabashima, een moedertaalspreekster met een lesbevoegdheid (specifiek voor Japans aan anderstaligen) en jarenlange ervaring. Deelname is gratis (maar een vrijwillige bijdrage van €1 per keer is welkom). Het staat iedereen vrij om zich aan te sluiten bij één of meerdere van deze drie blokken.

Praktische informatie staat in de Studygroup FAQ

Heb je interesse om je aan te sluiten? Deelname is gratis en opgeven kan bij Martine of bij de event coördinator Laat ons even weten dat je komt, dan houden we daar rekening mee.

Japan Fans Studiegroep - leer alles over Japanse taal, kunst & cultuur in het centrum van Utrecht

Leer Japans met andere Japan Fans!

Maak je geen zorgen over je niveau, iedereen is welkom. Sommigen van ons hadden voordat ze bij de groep kwamen nog nooit Japans geleerd, anderen konden al een behoorlijk gesprek voeren… en de meeste deelnemers zaten daar ergens tussenin. De sensei zorgt dat ze elke les iets interessants heeft voor iedereen. De opdrachten doet elk op zijn/haar eigen niveau. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Oh en PS: we nemen regelmatig wat lekkers mee naar de Japanse Studiegroep! 😉

Klik hier om bovenstaande uitleg te lezen. 😉

Gratis Japanse les online

Zou je je graag aan willen sluiten, maar lukt dat om praktische redenen niet? Geen nood, want de uitleg en oefeningen om Japans te leren vind je ook via onze Instagram en onze Facebook-groep. Daarnaast kun je deelnemen aan onze studiegroep via WhatsApp (opgeven kan bij Martine).

Als je onze Japanse Studiegroep leuk vindt, is onze Haiku Kring in Utrecht misschien ook wel wat voor jou?

Zodra we onze droom realiseren en een Japans Cultureel Centrum Utrecht hebben, willen we daar natuurlijk ook op andere dagen en tijden gratis Japanse les in Utrecht aanbieden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Japan Fans Utrecht (@japanfans_nl)

Meer Japanse evenementen in Utrecht en omgeving: