Nihongo Matsuri Oudegracht

Achter de schermen zijn we er al een tijdje mee bezig: Nihongo Matsuri Oudegracht! Hieronder lees je alles over dit aankomende event.

Nihongo Matsuri Oudegracht bij “in de 3 krone”.

Nihongo Matsuri Oudegracht

Ben jij klaar voor een onvergetelijke duik in de Japanse cultuur? Het is tijd om je aan te melden voor het Nihongo Matsuri, hét evenement dat je niet wilt missen! Na het overweldigende succes van de vorige editie, samen met ONK, bij het Japans Cultureel Centrum Utrecht in Leidsche Rijn, hebben we – ONK en Japan Fans – besloten om het dit keer naar een hoger niveau te tillen!

Samen met “In de 3 Krone,” een geweldige locatie die niet alleen ruim is maar ook een scala aan mogelijkheden biedt (ja, inclusief kookworkshops!), nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring. We zijn verheugd om terug te keren naar de iconische Oudegracht, waar onze reis met Japan Fans jaren geleden begon (te midden van de COVID-lockdown).

Sluit je aan bij ons voor een feestelijke viering van de Japanse cultuur, taal en gemeenschap! Of je nu een liefhebber bent van anime of gewoon wilt genieten van heerlijke Japanse gerechten, als je geïnteresseerd bent in de Japanse taal is er voor elk wat wils!

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plekje – laten we van het Nihongo Matsuri Oudegracht in Utrecht een nog spectaculairder evenement maken! Wees er snel bij en meld je aan via de volgende link: Aanmeldingsformulier.