Expositie aan de Oudegracht

Het “Land van de Rijzende Zon” is een grote inspiratie voor veel Utrechtenaren. Maar door de COVID-crisis kunnen momenteel allerlei Japan-gerelateerde dingen niet doorgaan, zoals trainingen in de dojo. Daarom organiseren de “Japan Fans Utrecht” regelmatig leuke online evenementen, zoals filmpjes met demonstraties van Japanse spellen en “virtuele exposities“.

In die exposities staat steeds een kunstenaar centraal die “iets” heeft met Japan, zoals de Japanse kalligrafie-kunstenaar LANKA, die sinds 2018 in Utrecht woont & werkt, en de Nederlandse Hannah, die zich specialiseert in Japanse illustraties in o.a. Riso-druk.

Een sneak preview van onze expositie- (en workshop-)ruimte aan de Oudegracht in Utrecht.

Om elkaar te inspireren en de vriendschappen tussen Nederland en Japan te versterken, zal er na de COVID-crisis ook een expositie plaatsvinden aan de Oudegracht, met werken door de kunstenaars, korting op de Japanse spelletjes én natuurlijk hapjes & drankjes in Japanse stijl.

Bij de opening van de expositie zal Martine live Japanse fluitmuziek spelen – klik op het plaatje hieronder voor een voorproefje daarvan!