Japanse Taal Festival in Leiden

Herinner je je ons Japanse Taal Festival in Utrecht Leidsche Rijn nog? Als je dat leuk vond, zul je het vast geweldig vinden om te lezen dat er een soortgelijk evenement wordt georganiseerd in Leiden!

Japanse Taal Festival Leiden, Japan Fans, Japans Cultureel Centrum Utrecht, Japanese Art & Culture Centre of Utrecht, Japanse les,
De poster voor het Japanse Taal Festival in Leiden is ontworpen door Japan Fans.

Kom naar het “Japanse Taal Festival” op 4 februari, van 13.00 tot 15.00 uur in Leiden – verzorgd door ONK (de organisatie van docenten Japans in Nederland).

Dit evenement is een uitgelezen kans om in contact te komen met andere liefhebbers van de Japanse taal, deel te nemen aan rollenspellen en leuke spelletjes te spelen. Of je nu net begint of vloeiend Japans spreekt, er is voor elk wat wils op het festival.

Doe mee aan levendige gesprekken, oefen je spreek- en luistervaardigheid en breid je woordenschat uit in een ondersteunende en vrolijke sfeer. De ervaren taaldocenten en moedertaalsprekers van het ONK staan klaar om je te begeleiden bij eventuele uitdagingen en je waardevolle tips te geven.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van de Japanse taal en cultuur. Zet een kruis in je agenda voor 4 februari en kom naar het “Japanese Taal Festival in Leiden”. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol plezier, leren en nieuwe connecties. We kijken ernaar uit om je daar te zien!