Social Media Tijgers

Sommige Japan Fans zijn echte “social media tijgers” en heel actief op social media. Heb je zin om mee te doen? We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwtjes om te delen!

Japan Fans op social media
Photo by Ketut Subiyanto from Pexels

Japan Fans socials

Op dit moment delen we nieuwtjes over de Japanse kunst en cultuur op de Facebook pagina, in onze FB Groep en via Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest. We houden je daar op de hoogte van onze evenementen en nieuwe blogposts, vertellen grappige feitjes en weetjes over Japanse kunst en cultuur en rebloggen nieuws waarvan we denken dat het interessant is voor onze achterban. Natuurlijk houden we onze volgers ook op de hoogte van onze plannen voor een Japans cultuurcentrum in Utrecht. Volg jij ons ook?

Social Media Tijgers

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en creatieve social media managers om ons team te versterken. Als social media manager werk je aan het ontwikkelen, implementeren en beheren van een social media strategie voor Japan Fans. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van waarde aan onze community door het creëren van originele en interessante posts op je favoriete social media platform(en), dan zouden we je graag leren kennen!