Japan Fans Studiegroep in Utrecht

white book page on brown wooden table
Foto door Dhafin Kumarajati

Elke vrijdagmiddag komen enkele leden van de Japan Fans Utrecht bij elkaar. Op zonnige dagen in het Majellapark, bij minder weer in Buurthuis Rosa of in de aan het park gelegen studio van onze docente Hiromi-san. We leren dan allerlei interessante dingen over de Japanse kunst en cultuur, en voorzichtigjes aan proberen we ook elke week aan onze Japanse taalvaardigheid te werken. We lezen grappige Japanse kinderboekjes, doen allerlei Japanse spelletjes – zoals Shiritori – en leren grammatica met de door Hiromi gemaakte stencils. Heb je interesse om je aan te sluiten? Deelname is gratis en opgeven kan bij Martine.

Japan Fans Studiegroep - leer alles over Japanse taal, kunst & cultuur in het centrum van Utrecht

Maak je geen zorgen over je niveau, iedereen is welkom. Sommigen van ons hadden voordat ze bij de groep kwamen nog nooit Japans geleerd, anderen konden al een behoorlijk gesprek voeren… en de meeste deelnemers zaten daar ergens tussenin. Hiromi-san zorgt dat ze elke les iets interessants heeft voor iedereen. De opdrachten – zoals de one minute pitch – doet elk op zijn/haar eigen niveau. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Oh en PS: we nemen regelmatig wat lekkers mee! 😉

Klik hier om bovenstaande uitleg te lezen. 😉

Extra uitleg en oefeningen om Japans te leren vind je ook via onze Instagram en onze Facebook-groep. Als je deze studiegroep leuk vindt, is onze Haiku Kring in Utrecht misschien ook wel wat voor jou?