Kodomo no Hi-evenement in Houten

Een aankondiging van ons Kodomo no Hi-evenement in Houten, op zaterdag 13 mei 2023.

Kodomo no Hi-evenement in Houten

Graag nodigen we jullie uit voor ons Kodomo no Hi-evenement in Houten. Het wordt een gezellige viering van de Japanse Kinderdag, georganiseerd door Japan Fans Utrecht. Op zaterdag 13 mei komen we samen in het pittoreske stadje Houten, vlakbij Utrecht, om de geest van dit geliefde festival te omarmen. Doe mee, dan maken we er samen een onvergetelijke dag van, vol origami, culturele uitwisseling en heerlijke Japanse zoetigheden!

Culturele uitwisseling

Op ons Kodomo no Hi-evenement in Houten komen kinderen van diverse achtergronden samen (onder meer uit Japanse, Nederlandse en Chinese gezinnen). We leren ze dan enkele leuke origami modellen vouwen, natuurlijk van de traditionele karpers, maar ook van vogels en zelfs dino’s. Niks moet en veel mag – samen maken we er een hartverwarmend feestje van, vol creativiteit, culturele uitwisselingen en blijvende herinneringen.

Japanse zoetigheden

Omdat je van origami natuurlijk trek krijgt hebben we ook een lekkere verrassing voor de jonge deelnemers. De Japan Fans zullen authentieke Japanse zoetigheden voorbereiden om aan de kinderen aan te bieden. We hopen dat de lekkernijen in de smaak zullen vallen en een vleugje zoetheid toevoegen aan hun Kodomo no Hi-ervaring!

Reserveer jouw plek

Houd er rekening mee dat dit betoverende evenement plaatsvindt in een privéwoning, wat betekent dat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Om een plek voor jouw kind te reserveren, vragen we je vriendelijk om je aan te melden door een e-mail te sturen naar Martine op martinemussies@gmail.com .

Kodomo no Hi-evenement in Houten, op zaterdag 13 mei 2023. Japans kinderfeest met origami, georganiseerd door Japan Fans Utrecht.

Het Kodomo no Hi-evenement in Houten wordt georganiseerd door Japan Fans, een Utrechtse stichting en vriendengroep. Onze visie voor de toekomst is het oprichten van ons eigen Japanse Cultureel Centrum in Utrecht, waar liefhebbers van alle leeftijden samen kunnen komen, leren en genieten van de schoonheid van Japanse tradities gedurende het hele jaar. We streven ernaar een ruimte te creëren die de essentie van Kodomo no Hi en andere geliefde festiviteiten omarmt, en die fungeert als een centrum voor culturele verkenning en betrokkenheid bij de gemeenschap. Om ons te steunen en op de hoogte te blijven, kun je onze pagina Japans Cultureel Centrum Utrecht leuk vinden op Facebook.