Japanofiel

Het is één van de guilty pleasures van veel Japan Fans: eindeloos Insta scrollen op zoek naar de mooiste, grappigste en/of meest interessante plaatjes van Japan. Jammer alleen dat de leukste accounts soms moeilijk te vinden lijken, maar niet getreurd, Japan Fans punt NL helpt je graag 😉

Welkom bij onze nieuwe rubriek: Japan Fans op Insta.

Het spits wordt afgebeten door Japanofiel. Deze blogger brengt je de laatste trends uit Japan 👉 van design, kunst en cultuur tot food en travel. Kijk snel mee!

“Mijn naam is Bernell Herder en ik ben onderzoeker en planoloog. Mijn fascinatie met Japan zit dan ook vooral in de hoek van design, architectuur en stedenbouw. Op het account japanofiel vind je vooral posts over dingen die daarmee te maken hebben, maar af en toe ook posts over kunst, restaurants en reizen.”

Hoe is je liefde voor Japan begonnen? “Tijdens mijn studietijd heb ik een goede vriendschap opgebouwd met een Japanner en zo ben ik in aanraking gekomen met Japan.”

“Japanofiel was eerst een privé mapje dat ik bijhield met alles wat ik gaaf vind aan Japan en plekken/dingen die ik graag zou bezoeken. Nu is het als het ware een openbaar mapje waar ook mijn vrienden, kennissen en iedereen die het leuk vindt terecht kan!”

“Ik ben twee keer in Japan geweest om mijn studievriend op te zoeken en dat heeft mijn fascinatie alleen maar meer aangewakkerd.”

“Volg je mijn account graag? Help mij dan om meer volgers te bereiken door mijn Insta te delen met je japanofiele vrienden!”

Dank je wel, Japanofiel!