Japan Fans op “Gluren op de Heuvelrug”

Naast de concerten met Japanse muziek die de Japan Fans organiseren in verzorgingstehuizen in en rondom Utrecht, geven ze ook graag acte de présence op festivals en evenementen. Volgende week staan de Japan Fans op “Gluren op de Heuvelrug”.

Eerder traden de Japan Fans al op tijdens het festival Iedereen doet mee! , op Heroes made in Asia, bij het CAMERA JAPAN festival en in de Manga en Japanse Cultuur Week in de Bibliotheek Neude. Daarnaast is Martine’s Japanse fluitmuziek te horen in de expositie The Lost World van Maan Limburg.

“Lotus Blossom” was één van de Japanse muziekstukken die Martine speelde in de Bibliotheek Neude.

Japan Fans op “Gluren op de Heuvelrug”

Op zondag 26 juni speelt Martine haar “Japanse” fluitmuziek – zowel traditionele stukken als moderne composities, waarvan enige speciaal voor haar gecomponeerd – in de tuin van Traaij 213b in Driebergen. Er zijn twee optredens, eentje om 15u en eentje om 16. Wees welkom!

Japanse fluitmuziek op Gluren op de Heuvelrug.
Uit de brochure van Gluren op de Heuvelrug
Japan Fans op "Gluren op de Heuvelrug"
De collage van ons Facebook Event

Foto’s van eerdere optredens

Japan Fans op CAMERA JAPAN - backstage. Japanse fluiten.
Enkele van Martine’s fluiten, foto door CAMERA JAPAN festival.
Japan Fans performance op CAMERA JAPAN

Toekomstdromen

We organiseren heel graag Japanse evenementen door heel Nederland en we zijn heel dankbaar voor de locaties die we daarvoor mogen gebruiken. Toch zou ons ultieme doel zijn om een eigen Japans Kunst & Cultuur Centrum in Utrecht te realiseren, en daar voorstellingen als deze te verzorgen!